vinga logo

Förmögenhetsrådgivare till
Vinga Wealth Management AB – Göteborg

Förmögenhetsrådgivare till Vinga Wealth Management AB – Göteborg

Vinga Wealth Management erbjuder investeringsrådgivning avseende diskretionär portföljförvaltning med tyngdpunkt på nordiska ränteplaceringar.

För kunder med ett större kapital att placera erbjuder Vinga Wealth Management exklusiv förmögenhetsrådgivning, med lösningar som passar både för aktiva investerare och för kunder som vill utarbeta en individuell förvaltningsplan tillsammans med Vinga Wealth Management.

Bygg en karriär inom finans

Nu utökar vi vårt team i Göteborg med en medarbetare till Vinga Wealth Management AB. Vi söker resultatorienterade individer som motsvarar våra högt ställda krav, kan bidra till Vingas fortsatt goda utveckling och på ett naturligt sätt bli en del av vårt väl fungerande team.

Vi på Vinga ser de anställda som nyckeln till en framgångsrik organisation. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning, mycket konkurrenskraftig lön, högt tempo och möjlighet till att snabbt växa i framgångsrikt företag.

Vi söker dig som

Vi söker en resultatorienterad individ som motsvarar våra högt ställda krav, kan bidra till Vingas fortsatt goda utveckling och på ett naturligt sätt bli en del av vårt väl fungerande team.

•  Har relevant högskoleutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet

•  Har en god kunskap och erfarenhet av nordiska ränteplaceringar

•  Är målmedveten

•  Talar och skriver svenska och engelska flytande

•  Är en positiv lagspelare

•  Är en självständig och skicklig säljare

Arbetsuppgifter

Som en del av vårt team är din roll att bedriva investeringsrådgivning kring främst diskretionär portföljförvaltning och rådgivande förvaltning. Kundkontakten sker både via telefon och möten på kontoret eller hos kunden. Vår verksamhet utgår från trevliga lokaler på Södra Hamngatan i Göteborg.

Vinga ställer höga krav på professionalism, ansvarstagande och flexibilitet. Samtidigt erbjuder vi våra medarbetare ett givande arbete med mycket ansvar, stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

Vinga Wealth Management är en del av Vinga Group. Läs mer på vingagroup.com.

För att ansöka, sänd CV och personligt brev till:

Ämne: Medarbetare till Vinga Wealth Management AB – Göteborg
E-mail: fl@vingawealth.se

För frågor gällande positionen, kontakta:

Fredrik Löfnertz, CEO/Partner
fl@vingawealth.se
Tel. 0721-80 00 20